Dateprofielcoach

De 4 foto’s die het perfecte dateprofiel bevat

De foto’s die je laat zien op je profiel geven een beeld over wie jij bent. Aan de hand van jouw foto’s bepaalt je toekomstige match of diegene jou interessant en waardevol vindt. Bij het opstellen van je profiel staat kwaliteit boven kwantiteit. Liever drie hele goede foto’s dan zes ‘net niet’-foto’s. Wees selectief in de keuze van foto’s en wat je wilt uitstralen met je profiel. Één slechte foto kan ervoor zorgen dat iemand je de wegswipet terwijl je zonder die foto mogelijk wel gelijkt werd. Dus laat die laatste foto waar je half dronken staat met een sigaret in je hand of waar niet op zijn charmants opstaat liever weg. Jouw dateprofiel moet minimaal de onderstaande foto’s bevatten.

Profielfoto

Zorg dat je meteen een goede indruk achterlaat door te starten met een goede profielfoto waarin jouw gezicht goed zichtbaar is. De eerste foto is het belangrijkste en bepaald of iemand meer van jou wil zien.

Full body shot

In je profiel met minimaal één full body shot in staan of een foto waar je lijf voor een groot deel zichtbaar is om mensen een beter beeld te geven over je uiterlijk. Er is niets zo’n grote afknapper als iemand die alleen foto’s van zijn hoofd heeft en in het echt er een stuk dunner, dikker, langer of korter uit te zien dan van te voren werd gedacht.

Hobby-, sport- of reisfoto

Zet een leuke hobby-, sport- of reisfoto op je profiel om zichtbaar te maken wie jij bent als persoon en wat je doet in je vrije tijd. Ben je in het weekend aan het skateboarden, sta je meerdere avonden per week in de sportschool of sta je regelmatig op festivals met je vrienden. Met deze foto kun je laten zien wat jou anders maakt dan anderen en een glimp van jouw leven laten zien.

Social proof en statusniveau

In het dateprofiel moet een foto staan dat dient als social proof en waaruit je statusniveau blijkt. Wek het vertrouwen en laat zien dat je een sociaal persoon bent. Met wie ga je liever op date? De persoon met alleen selfies of iemand die regelmatig met vrienden afspreekt.

Zorg dat je met je profiel de beste versie van jezelf uitstraalt.

Voor het maken van de foto’s is het cruciaal dat jij er als de beste versie van jezelf uitziet. Op een sollicitatie kom je ook niet aan in je verwassen favoriete shirt. Zorg dat je een goede indruk achter kunt laten bij je toekomstige matches. De Dateprofielcoach raad je sterk aan om kritisch te kijken naar je eigen profiel en uiterlijk. Wat kun jij nog veranderen of verbeteren aan je profiel om een betere versie van jezelf te zijn en te laten zien door middel van de foto’s van je profiel?

Scroll to Top
Contact:

Naast DateProfielCoach werken wij ook nog heel hard aan andere ondernemingen en studies., Wij zijn goed bereikbaar maar kunnen dus niet altijd opnemen. Stuur ons een mailtje of laat je nummer achter dan bellen wij je terug.

E-mail:

info@dateprofielcoach.nl