Dateprofielcoach

Te snel vragen stellen die nog niet relevant zijn

Een fout die veel mensen maken bij het voeren van gesprekken is het starten van het gesprek met vragen die helemaal niet relevant zijn. Als je een match met iemand hebt is het helemaal niet belangrijk om te weten waar iemand vandaag komt, wat iemands achternaam is of op welke basisschool iemand heeft gezeten. Je komt eerder over als een seriemoordenaar die je nachts komt volgen tot aan je huis. Of je elkaar nou in levenden lijve of online ontmoet, de achtergrondinformatie van iemand is iets wat pas handig is om te weten als je eerst weet dat je met iemand een match hebt.

Iemand zijn opleiding of woonplaats is pas van belang als je op persoonlijk vlak een match hebt.

Heb je per ongeluk toch te vroeg om deze informatie gevraagd en kom je erachter dat de ander het kennelijk nog te vroeg vindt om de locatiegegevens te delen en je nog geen routebeschrijving naar haar slaapkamer wil geven. Maak er een spel van een daag haar uit? Voorbeeld: ‘Wat moet ik doen om achter deze mysterieuze plek te komen?’ Laat zien dat jij het de moeite waard vindt om hier achter te komen, laat zien dat je humor hebt en overtuig haar van jouw waarde. Wat maakt dat je gesprekspartner jou die plek wel wil vertellen en andere niet? Neem de leiding in het gesprek zonder de pushen om het te delen waar degene vandaan komt.

Scroll to Top
Contact:

Naast DateProfielCoach werken wij ook nog heel hard aan andere ondernemingen en studies., Wij zijn goed bereikbaar maar kunnen dus niet altijd opnemen. Stuur ons een mailtje of laat je nummer achter dan bellen wij je terug.

E-mail:

info@dateprofielcoach.nl