Dateprofielcoach

3 tips om beter te poseren op foto’s

Je weet welke kleding je moet dragen en ziet er tiptop gekleed uit. Dan komt het moment dat je voor de camera moet staan. Hoe ga je staan, hoe kijk je in de camera en zorg je ervoor dat je er op de foto’s net zo goed uitziet als in het echt. Lees dan verder voor alle tips en tricks om goed op de foto te staan voor een perfect datingprofiel.

Houding

De eerste indruk die je maakt op je foto’s en tijdens een date is zeer belangrijk. Zorg dat je rechtop staat om meer zelfvertrouwen uit te stralen. Beeld je in dat er een touwtje aan je hoofd hangt die je omhoogtrekt. Breng de schouders naar elkaar toe en de borst vooruit. Door een opgerichte houding zie je er niet alleen beter uit je voelt je ook beter. Een rechte opgerichte houding geeft je zelfvertrouwen. Je emotie en stemming volgt je fysiologie. Als je sterk en zelfverzekerder gaat staan, dan voel je je ook sterker en zelfverzekerder in vergelijking met een ingezakte houding.

Houd je armen van je lijf vandaan en plaats je benen iets uit elkaar. Houd het natuurlijk en voorkom dat je als een stijve hark op de foto staat. Beweeg en maak armbewegingen. Zorg dat je hoeken maakt door bijvoorbeeld je armen in je zij te zetten of het gewicht naar een been te verplaatsen.

Gezichtsuitdrukking

Bij het maken van de foto’s kan verschillende kijkrichting uitproberen. Kijk niet op iedere foto recht in de camera. Draai het hoofd in een hoek van 45 graden naar links of naar recht en kantel het hoofd iets naar beneden. Oefen voor de spiegel om te kijken welke hoek het beste werk voor jou en welke kant van je gezicht het meest flatterend is. Maak daarnaast gebruik van je handen en armen om het beeld interessanter te maken

Zorg voor een subtiele natuurlijke lach.

Een grote glimlach in de richting van de camera ziet er al snel gemaakt en geforceerd uit. Denk aan iets waar jij blij van wordt of denk terug aan een dag waarbij je erg gelukkig was om een natuurlijke glimlach op te wekken.

Intentie uitstralen

Bedenk wat jij wilt uitstralen met je profiel. Ben je opzoek naar een serieuze langdurige of een scharrel. Wees je bewust van je intenties en zorg dat het profiel past bij hetgeen waar je naar op zoek bent.

De eerste indruk is cruciaal. Zorg dat je met je profielfoto meteen een verpletterende indruk maakt.

Scroll to Top
Contact:

Naast DateProfielCoach werken wij ook nog heel hard aan andere ondernemingen en studies., Wij zijn goed bereikbaar maar kunnen dus niet altijd opnemen. Stuur ons een mailtje of laat je nummer achter dan bellen wij je terug.

E-mail:

info@dateprofielcoach.nl