Dateprofielcoach

maak een perfect dateprofiel in één dag!

Zou jij ook een top profiel willen?

Stap 1: Foto's
Wij schieten topfotos die precies communiceren wat potentiele dates willen zien.
Meer informatie
Stap 2: Profieltekst
Nooit meer gissen over je tekst. Wij geven het lesmateriaal en corrigeren dan profielen in een presentatie zodat iedereen er van leert.
Meer informatie
Stap 3: Berichten
Van match naar ontmoeting. Onze korte workshop en het cursusmateriaal helpt je goed op weg, en daarna helpen wij nog een hele maand met de berichten.
Meer informatie
Previous
Next

Jouw perfecte dateprofiel

Iedereen krijgt een tevredenheidsgarantie, zijn de foto's niet goed dan mag je gratis nog een keer.

I.v.m Corona hebben wij alle events helaas afgelast

"Het was voor mij in het begin wat onwennig door het wisselende tempo. Ben blij met het resultaat. Ik raad het aan en zou het zo nog een keer doen"
Wesley
"Heldere spoedcursus. Ik heb echt heel veel geleerd over hoe je precies moet nadenken en over wat je communiceert. De foto's zijn klasse."
Stephen

**Wij schieten minimaal één portret, één presentatie foto, en één foto in een gezellige sfeer. Het kan natuurlijk zo zijn dat je er veel meer overhoud omdat we heel veel foto’s maken. Alle goeie foto’s worden ontwikkeld.

***Om er voor te zorgen dat je als kandidaat goed gebruikt kunt maken van onze foto’s raden we het aan om meerdere online profielen te maken op verschillende Apps en websites en daar ook betaalde diensten af te nemen om snel contact te maken met anderen. Als je geen goed passende kleding hebt in jouw maat dan adviseren we je sterk om die aan te schaffen en te tailleren. Dit brengt beiden extra kosten met zich mee.

Waar wacht je nog op?

  • Sommigen fotografen bieden sessies van 15 minuten voor €50. Na afloop heb je een enkele foto waar je helemaal alleen op staat terwijl je in een moestuin of midden op straat op een stoel zit. Daar scoor je geen punten mee op je dateprofiel. Wij nemen de hele dag de tijd om jouw hele profiel in elkaar te zetten.
  • Met je profiel maak je alleen en goede eerste indruk en krijg je dus meer matches. Daarna begint het echte werk! Je moet wel meer indrukken maken totdat jij met jouw leuke date van een drankje geniet. Wij helpen jou die dates ook binnen te halen.
  • Stel je neus valt er de dag voor de photoshoot af!? Geen punt! Onze photoshop skills zijn echt legendarisch en als die niet voldoen dan nodigen we je gewoon nog een keer uit. Je hebt onze garantie dat je krijgt waar je voor betaald.
  • Wij zijn sterk van mening dat een boer het altijd van de jager wint. Je kunt ook voor een paar duizend euro coaching nemen en dan moet je nog steeds de uren er in stoppen om die 1 op 500 match te vinden die jou ook ziet zitten. Wij hebben een tijd terug geleerd dat het veel makkelijker kan, laat mensen gewoon op jou af komen.
Scroll to Top
Contact:

Naast DateProfielCoach werken wij ook nog heel hard aan andere ondernemingen en studies., Wij zijn goed bereikbaar maar kunnen dus niet altijd opnemen. Stuur ons een mailtje of laat je nummer achter dan bellen wij je terug.

E-mail:

info@dateprofielcoach.nl