Dateprofielcoach

Beste manier om het gesprek te openen bij een match

Je datingprofiel ziet er perfect uit. De foto’s zijn stuk voor stuk goed en er staat een leuke tekst met humor in je profiel. De matches beginnen steeds meer toe te nemen en stromen langzaam binnen. En nu…Hoe pak je dit aan? Je hebt misschien al vaker gesprekken geopend waar niet op is gereageerd of weet niet wat je moet zeggen. Om ervoor te zorgen dat er nu wel een reactie komt en wie weet wel een leuke date is het van belang te weten hoe je het gesprek kunt starten en opgang kunt houden.

Bij het krijgen van een match krijgt een vrouw op Tinder van 50% van de mannen een berichtje. Een derde stuurt een standaard ‘hey hoe gaat het?’ en een gedeelte van 14% bestaat uit een uniek bericht. Wil jij je onderscheiden van alle andere mannen die een match hebben zorg er dan voor dat jij behoort tot het kleine aandeel van unieke berichten. Schrijf een bericht wat opvalt tussen de standaard berichten die er gestuurd worden en je zult er tussenuit springen. Van de 10 berichten die een vrouw ontvangt zijn er 7 standaardberichten als ‘hey’, ‘hoe gaat het?’ en ‘hoi’.

Een ‘hey, hoe gaat het’-bericht heeft geen succes net als slechte openingszinnen.

Scroll to Top
Contact:

Naast DateProfielCoach werken wij ook nog heel hard aan andere ondernemingen en studies., Wij zijn goed bereikbaar maar kunnen dus niet altijd opnemen. Stuur ons een mailtje of laat je nummer achter dan bellen wij je terug.

E-mail:

info@dateprofielcoach.nl