Dateprofielcoach

ZO ZIET DE DAG ERUIT​

inschrijving

Je bent ingeschreven en krijgt de voorbereidingsgids met verdere instructies ter voorbereiding van de dag zelf.

Terwijl er foto’s worden gemaakt stel jij jezelf voor aan de groep en geef je een korte presentatie waarin jij jezelf voorstelt.

presentatie

portetten
+workshop

Nadat we elkaar wat beter kennen schieten we de portretten. Hiernaast loopt de workshop.

Buiten schieten we een ontspannen foto waar je helemaal van top tot teen op staat. Je leert vooraf voldoende over poseren.

Full Body Shot

Cafe

Jouw profiel is pas compleet als wij jouw gezelligheid zien op je profiel. In een gezellige sfeer worden er foto’s gemaakt met de andere kandidaten.

Je hebt als voorbereiding een lijst ingevuld met jouw persona en een profieltekst gemaakt aan de hand van onze instructies. Wij presenteren alle correcties zodat iedereen er van kan leren.

Profielen

Een week later

De volgende dag wordt er ongeveer in totaal 14-24 uur besteed om alle foto’s te ontwikkelen en daarmee jouw profiel te hacken voor succes.

De komende vier weken zitten alle deelnemers met ons in de chatgroep. Bij elke match heb jij experts die alles vooraf controleren en jou gidsen!

Een maand lang!

*Nadat je goed op weg bent en een maand lang alle kritiek en technieken eigen hebt gemaakt kun je natuurlijk altijd nog eens wat aan ons vragen. We blijven met de dag doorgaan totdat het goed af is. Dat betekent dat we in de ochtend beginnen en tot de avond doorgaan.

**Wij schieten minimaal één portret, één presentatie foto, en één foto in een gezellige sfeer. Het kan natuurlijk zo zijn dat je er veel meer overhoud omdat we heel veel foto’s maken. Alle goeie foto’s worden ontwikkeld.

***Om er voor te zorgen dat je als kandidaat goed gebruikt kunt maken van onze foto’s raden we het aan om meerdere online profielen te maken op verschillende Apps en websites en daar ook betaalde diensten af te nemen om snel contact te maken met anderen. Als je geen goed passende kleding hebt in jouw maat dan adviseren we je sterk om die aan te schaffen en te tailleren. Dit brengt beiden extra kosten met zich mee.

Scroll to Top
Contact:

Naast DateProfielCoach werken wij ook nog heel hard aan andere ondernemingen en studies., Wij zijn goed bereikbaar maar kunnen dus niet altijd opnemen. Stuur ons een mailtje of laat je nummer achter dan bellen wij je terug.

E-mail:

info@dateprofielcoach.nl