Dateprofielcoach

Maar wie ben ik dan?

"Toen ik de wereld van online dating ontdekte kon ik de matches niet bijhouden 😍 Ik bereikte de top van de dating apps. Na de zoveelste man uitgelegd te hebben waardoor berichten niet aanslaan, of wat je kunt doen om de aanpak te verbeteren dacht ik, "Ik wil anderen best helpen om de vrouw of man van hun dromen niet mis te lopen."

Naast mijn date ervaring en hobbyfotografie 📸 ben ik werkzaam als NLP-coach waarbij ik onder andere mensen met een gebrek aan zelfvertrouwen in woord en schrift begeleidt om zelfverzekerd te zijn, en over te komen 😎​"

- Esther -

Foto's maken is enorm moeilijk en genuanceerd. In een goede studio heb je complete controle over de belichting en dat heb je buiten de studio niet. Poseren is lastig en doordat licht anders op gezichten valt zijn sommigen mensen wel of juist niet fotogeniek. Vermoeidheid en ongemak tijdens het maken van foto's helpt ook niet bepaald 👎

Wij kunnen in speciale software achteraf de belichtingen, je uitdrukking, de symmetrie in je gezicht, het perspectief van de lens, en vele anderen dingen aanpassen. Hierdoor kom je er gewoon veel beter uit 👍

Soms heb je een mooie pose maar klopt het licht niet helemaal, of soms klopt de belichting maar kijk je net even iets te blij.. daar hebben wij helemaal geen last van 🥳
In deze studie van Stanford kun je zien en lezen hoe online daten sinds de opkomst van het internet en daarna de Tinder App, in 2012, enorm 💏 is gestegen. Iedereen wil graag buiten zijn of haar eigen sociale cirkels daten om meer keuze te hebben.

Dat betekent dat de concurrentie ook enorm toeneemt, en dat oude kunstjes niet meer werken 😱 Om iemand aan te trekken moet je een aantrekkelijk profiel hebben.

De komende tien jaar zal online daten een veel groter aandeel hebben van de datingmarkt en we hopen dat iedereen hier op inspeelt.

Kom in contact met de dateprofielcoach

Scroll to Top
Contact:

Naast DateProfielCoach werken wij ook nog heel hard aan andere ondernemingen en studies., Wij zijn goed bereikbaar maar kunnen dus niet altijd opnemen. Stuur ons een mailtje of laat je nummer achter dan bellen wij je terug.

E-mail:

info@dateprofielcoach.nl